Vippe extension

Bruk bare den høyeste kvalitet, myke, fleksible og lette minkhår vippene hva sikrer en veldig naturlig og myk følelse å bære dem.
Den profesjonelle limet er kun for profesjonell bruk, kirurgisk testet, tørker svært raskt for å unngå vippene limer sammen og sørge for vippene til å være ganske i flere uker. Gjelder vippene til alle naturlige vippene hva som er klar til bruk, men hver gang jeg ta hensyn til sunn naturlige vippene om type teknikk, tykkelse og lengde – lim vippene bare hvis naturlig lash er sterk og lenge nok for det.

 3-4D Vippe extension
1D vipper– Naturlig stil:

 1D Vippe extension
Øyevipper laget av minkår i høyeste kvalitet. Én vippe av minkhår per vippe. Mengden av vipper er den samme, men lengre og mørkere enn naturlige vipper. Gir en synlig, men naturlig stil.
Nytt sett med vippeforlengelse inneholder ~120 vipper til hvert øye.
Varighet: nytt sett: ~2 timer, påfyll : ~1-1,5 timer

2D vipper– Dobbelt stil:

 2D Vippe extension Øyevipper laget av minkår i høyeste kvalitet. To vipper av minkhår per vippe. Mengden av vipper er dobbel, litt lengre og mørkere enn naturlige vipper. Gir en synlig, men fortsatt naturlig stil. Bruker tynne (0,10-0,07mm) og lette vipper uten at blir for tungt for naturlige vipper.
Nytt sett med vippeforlengelse inneholder ~200 vipper til hvert øye.
Varighet: nytt sett: ~2,5 timer, påfyll : ~1,5-2 timer

3-4D vipper – Lett volum:

 3-4D Vippe extension Øyevipper laget av minkår i høyeste kvalitet. Tre-fire tynne og ultra lette vipper av minkhår per vippe. Gir et mørkere og lengre resultat enn naturlige vipper. Gir en godt synlig stil. Vippene er myke og er komfortable å ha på. Bruker tynne (0,07mm) og ultra lette vipper uten at blir for tungt for naturlige vipper.
Nytt sett med vippeforlengelse inneholder ~300-400 vipper til hvert øye.
Varighet: nytt sett: ~3 timer, påfyll : ~1,5-2 timer

5-6D vipper  – Volum:

 5-6D Vippe extension Øyevipper laget av minkår i høyeste kvalitet. Fem-seks tynne og ekstra lette vipper av minkhår per vippe. Gir et mørkere og lengre resultat enn naturlige vipper. Gir en godt synlig stil. Vippene er myke og er komfortable å ha på. Bruker tynne (0,05mm) og ekstra lette vipper uten at blir for tungt for naturlige vipper.
Nytt sett med vippeforlengelse inneholder ~500-600 vipper til hvert øye.
Varighet: nytt sett: ~3,5 timer, påfyll : ~1,5-2,5 timer

Påfyll:

Fordi naturlige vippene har en livssyklus de begynner å vokse, nå maksimal lengde og til slutt de faller. Når vi bruker falske vipper denne prosessen ikke stopper, fortsetter å gå, de faller sammen med falske vippene også, etter 3-4 uker du mister en del av den utvidede vippene – det er normalt.
Etter 3-4 uker er det noen nye vippene hva var for liten og tynn 3-4 uker før for å bruke falske vipper på dem, men nå har de nådd ønsket lengde og tykkelse slik at de er klare til bruk.
For dette normal livssyklus trenger å gjøre refill av vippeforlengelse etter 3-4 uker, for å fjerne lange, ustabile falske vipper og anvende ny vipper på nye naturlige vippene.

Pris kategoriene er: før 3 uker, mellom 3. og 4. uke.
Etter 4. uke refill prisen er den samme enn nytt sett pris *

Fjerning av vipper : Fjern falske vipper med en spesiell fjerne gel.
Varighet: ~30 minutter

*Hvis kommer du for påfyll og det er omtrent ikke noe igjen av vippene dine, må vi bruke et nytt sett med vipper. Hvis du har vipper laget et annet sted, må jeg se på vippene dine for å spesifisere pris – om du trenger påfyll, påfyll etter 3. uker eller kanskje nytt sett. Det avhenger av tilstanden til vippene dine, og hvor mye tid og materialer som blir brukt under påfyll.

*** Viktig informasjon om Vippe Extension ***

Men vår vippe extension tjenesten utføres med maksimal omsorg og oppmerksomhet, kan følgende ikke-compilance redusere holdbarheten av øyevippene.

  • Innen 48 timer etter påføring av øyenvippene må ikke vippene komme i kontakt med vann, eller damp, det er ikke anbefalt å bruke solarium, sauna eller drive med sport hvor du svetter mye.
  • Bruk aldri mascara på øyevippene dine.
  • Hvis du bruker sminke, aldri bruk oljebasert sminkefjernere – anbefalt å bruke micellar rengjøring vann.
  • Beskytt vippene alt oljeholdig produkter som sjampo, dusjsåpe eller sminkefjernere.
  • Du må ikke rive / trekke vippene ut eller gni deg i øynene dine.
  • Bruk vippe børsten du har fått fra din vippe designer 2-3 ganger om dagen.
  • Før eller umiddelbart etter behandling ikke bruke øyedråper.
  • Eventuelle endringer (kløe, tweak, rive, rødhet, hevelse …) er funnet, umiddelbart ta kontakt med din vippe designer.
  • Rengjør vippene før du kommer for vippe extenson eller påfyll.

Comments are closed.